Palvelut

Muotocom on Jyväskylässä toimiva yhden miehen ketterä mainos- ja muotoilutoimisto, joka tarjoaa palveluita digitaaliseen ja painettuun mediaan, sekä tuotteiden muotoiluun.

 Ota yhteyttä, niin suunnitellaan mainoksille uusi ilme tai tuotteelle mainio muoto!

mainonta_4

Mainonta

Kun tarvitset yrityksellesi logon, esitteen tai muita markkinointimateriaaleja, sekä arvostat luovaa palvelua ja järkevää hinnoittelua, ota yhteyttä Muotocomiin.

Meiltä saat myös vakiohintaisia palvelupaketteja, jotka on suunniteltu erityisesti aloittavien yritysten tarpeisiin. Aloittavan yrityksen starttipaketti sisältäen logon ja käyntikortin suunnittelun alkaen 430€ (alv 0%), katso alta myös muita vaihtoehtoja!

 

ilme_2

Yritysilme

Muotocomilta saat myös kokonaispaketin yritysilmeen suunnitteluun. Tällöin voidaan suunnitella kaikki halutut yritysilmeeseen vaikutavat asiat, kuten painettu ja digitaalinen markkinointimateriaali, yrityksen toimitilojen ilme, messuosastot, henkilöstön vaatetus ja ajoneuvojen teippaus. Asiakkaasi saavat uskottavan kuvan yrityksestäsi, kun yrityksen ulospäin näkyvä ilme on yhtenäinen!

 

muotoilu_2

Muotoilu

Muotoiluprojekteissa voimme olla mukana jo tuotteen alkusuunnittelussa ja tuotekehityksessä, tai tehdä jo tuotannossa olevalle tuotteelle muodon päivityksen.

3D-visualisoinnilla tuotteiden muotoja on helppo arvioida ja muokata ennen tuotannon aloittamista. 3D-kuvia voidaan käyttää havainnollistamaan mm tuotteiden kokoonpano- ja asennusohjeita, sekä tuoteluetteloita. 

 

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan mainoksille uusi ilme tai tuotteelle mainio muoto!

 Mainonta, ilmoitukset, teippaukset, messuosastot, julisteet, roll upit, muotoilu, tuotekehitys, 3D-suunnittelu ja visualisointi, käyntikortit, kirjepohjat, kuoret, lomakkeistot, PowerPoint -pohjat, web-grafiikka, esitteet, painotuotteet

Comments are closed